Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2010 07:52 - бяс
Автор: chuchumishev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 907 Коментари: 2 Гласове:
1



     Гледах вчера пресконференцията на ГОЦЕ Първанов от Сирищник, пернишко.Той е типичния от времето на соца човечец от малко населено място докопапал се до големия град.МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕКА ОТ МАЛКОТО СЕЛО,НЕ МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ МАЛКОТО СЕЛО ОТ ЧОВЕКА.Вчера за пореден път се убедих колко е вярна тази приказка за ГОЦЕто - дребнавостта пак си лъсна.Но по-важното е че нямаше и следа от бодряшкото настроение от предишната му пресконференция въпреки присъствиетона тази само дресираните медии.Май етикета който му бе сложен, а именно "ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП"  и си задавам въпроса каква ли цена е платил на своите си за да не го срутят.Бясът който го е обзел е защото знае колко са прави тези 155 депутата които гласуваха за отстраняването му от длъжност.Добре че не го зачесаха за национално предателство и да изискат наистина записите и стенограмите от разговорите му с Путин, ами само го пошляпнаха.Но наглостта му няма граници.След като Неговото правитество само краде и не предприе нито една стъпка повече от година за предотвратяване на ефекта от идващата криза, което беше ясно още в началото на 2008г. сега има наглостта да се критикува това правителство(не съм му фен)за действията му.Бесен е защото си лъсна каква крадлива пасмина са съдружниците му(БСП, ДПС и спихналото сеНДСВ).Бесен е защото дори и в неговото обкръжение от блюдолизци знаят че се е провалил като политик.Бесен е защото тепърва ще плаща цената на дребнавостта си и интриганстването си.Бесен е защото неговите го изнудиха за да го подкрепят.Бесен е защото идеиката му да продължава да бъде фактор и след изтичане на мандата му все повече става илюзия.Даже за момент ми стана мъничко жал за него, но бързо се окопитих и си рекох - той не жали цял народ, та аз ли да го жаля.


Тагове:   бяс,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - @
02.04.2010 09:07
За бяс – бесни са, но за жалост продължават да управляват. Бесът, разбира се, е характерен за долнопробния селянин. Често избуява. Спомнете си само Гоцката как беснееше преди години по антинатовските демонстрации, на които беше патрон. Спомнете си как беснееше в студиото на Явор Дачков по време на „немодериран“ разговор. Онова с натурализирания американец Дянков беше лесно :)

Аз обаче беснея за друго. Защо народът избира все врътОглави политици!?

Погледнете например Янето! Ами за това недоразумение са гласували маса народ. По-голямата част от тях убедено. Днес казва едно, утре същото и т.н., докато не дойде денят на истината. Тридесет минути преди гласуването саботира. Ден по-рано е поставил неизпълнимо условие. Така е и с партията на Кошлуков и Ковачки, така очевадно е и с АТАКА-фракция пудели, така беше и с НДСВ – от два милиона и половина гласа „ЗА“ до излизане от парламента 8 години по-късно.

Единственото радостно нещо на Разпети петък 2010-та е бесът на Борисов. Него го преебаха, той ги прееба и ще продължава да ги преебава. Ето днес например е захапал вицето Марин.
цитирай
2. zaw12929 - za wyprosa каква ли цена е платил на своите си за да не го срутят"
08.04.2010 14:19
попитайте го лично, като така смело го определяте за поличически труп
Вие бълнувате на сън и сте сомнамбул в Инретнет
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chuchumishev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 289064
Постинги: 80
Коментари: 272
Гласове: 164
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930